The Oxford

Lobby Renovation | New York (USA)

Project Summary

Project: The Oxford Condominium - NY
Designer: BG Studio International, New York
Stones: Polar Wind and San Penie
Surface : 400 mq
Supply: floor, wall cladding, skirting
Areas: Lobby (Top reception, footrest reception, lift frames)
BG Studio – an international design firm specializing in large-scale hospitality and multifamily projects – designed the lobby renovation for The Oxford, a luxury residential building in New York City.

Marmi Vrech worked side by side with BG Studio professionals in the various phases of the project, from the stone selection to the shipping to New York City. Our production staff carefully ensured that the stone slabs were cut to perfectly match seams and veins.
Photographer: Regan Wood Photography

Add to Collection

x

You must be logged in to collect content